Чланци поређани по датуму: четвртак, 26 април 2018

ПОСЕТА СТАРОЈ МИЛОШЕВОЈ ЦРКВИ Дана 27. априла 2018. године, када наша Црква слави светог Мартина Исповедника, а у оквиру манифестације “Дечјег драмског стваралаштва”, искоришћена је прилика да готово сви ученици нижих разреда, који похађају наставу у сва три објекта Основне школе “Наталија Нана Недељковић” (у Грошници, у Великом Пољу и у Вињишту), посете Стару крагујевачку цркву и ту се упознају са значајем овог светог места за историју Србије и Српске Православне Цркве.

На молбу Информативне службе Митрополије дабробосанске објављујемо следеће обавештење:

Настојећи информисати што већи број физичких и правних лица о активностима које се проводе у оквиру Пројекта регистрације некретнина у Федерацији БиХ, објављујемо информативни летак и Оглас о најави успоставе и замјене земљишне књиге за катастарске општине НИШИЋИ, ЉУБИНА, KАДАРИЋИ, ЕЛЕШЕХОВИЋИ у Општини Илијаш и САРАЈЕВО VII у Општини Центар Сарајево у надлежности Општинског суда у Сарајеву.

Овим обавјештењем Митрополија Дабро-босанска жели помоћи и позива све особе правна и физичка лица које имају некретнине у катастарским општинама Нишићи, Љубина, Kадарићи, Елешеховићи у Општини Илијаш и Сарајево VII у Општини Центар да пријаве своја права на некретнинама у Земљишнокњижном уреду Општинског суда у Сарајеву.