ПРИЗИВ СВЕТОГ ДУХА ПОВОДОМ ПОЧЕТКА НОВЕ ШКОЛСКЕ ГОДИНЕ У БЕЛИЧКОМ НАМЕСНИШТВУ ПДФ Штампа Ел. пошта

ПРИЗИВ СВЕТОГ ДУХА ПОВОДОМ ПОЧЕТКА НОВЕ ШКОЛСКЕ ГОДИНЕ У БЕЛИЧКОМ НАМЕСНИШТВУТоком треће наставне седмице школске 2017/2018. године у Јагодини и околним селима цркве су испунили ђаци основних и средњих школа заједно са својим учитељима и наставницима. Они су се окупили предвођени надлежним свештеницима и вероучитељима на традиционалном Призиву Светог Духа поводом почетка нове школске године.

Ученици, наставно и ненаставно особље школа на територији Града Јагодине су молитвом и свештеном радњом коленоприклоњења учествовали у молебану за благословен рад на учењу и просвећивању, усвајању нових знања, те узрастању у љубави Божијој и образовању Лика Божијег у сваком појединцу.

На крају су сви, након поздравне речи свештенослужитеља, покропљени агиазмом док су узимали благослов. Потом су се вратили редовним школским активностима са вером у Божију помоћ на путу којим су кренули и у нади на добар свршетак благоугодног дела које су изабрали.

Вероучитељ Угљеша Урошевић

 

ИНТЕРНЕТ ПРОДАВНИЦА

ИНТЕРНЕТ ПРОДАВНИЦА ЕПАРХИЈЕ ШУМАДИЈСКЕ

СПОМЕНИЦА ЕПИСКОПУ ШУМАДИЈСКОМ ЈОВАНУ

СПОМЕНИЦА ЕПИСКОПУ ШУМАДИЈСКОМ ЈОВАНУ

Календар

БЕСЕДЕ ЕП. ЈОВАНА

ИЗАБРАНИ РАДОВИ - ДР ЗОРАН КРСТИЋ

Др Зоран Крстић

Пријатељски сајтови

ЦРКВЕНА ОПШТИНА ЈАГОДИНСКА

ПРАВОСЛАВНО ЈУТРО РАДИО ЈАГОДИНА

ХРАМ УСПЕЊА ПРЕСВЕТЕ БОГОРОДИЦЕ У МЛАДЕНОВЦУ

Храм Св. Јована Крститеља у Кончареву

ИНТЕРНЕТ ПРОДАВНИЦА ДУХОВНИХ КЊИГА ЕПАРХИЈЕ ШУМАДИЈСКЕ

Informativni pravoslavni website: bogosluzenja, manastiri, crkve, eparhije, parohije, ikone, foto, krstenja, linkovi, pravoslavni radio, knjiga posetilaca,