НОВИНАРСКА ОБУКА ЗА ЧЛАНОВЕ УДРУЖЕЊА ОСОБА СА ИНВАЛИДИТЕТОМ ПДФ Штампа Ел. пошта

НОВИНАРСКА ОБУКА ЗА ЧЛАНОВЕ УДРУЖЕЊА ОСОБА СА ИНВАЛИДИТЕТОМСрпска православна Епархија шумадијска и Радио Златоусти ове јесени организују новинарску обуку за чланове удружења особа са инвалидитетом или сметњама у развоју.

Увиђајући значај медијске писмености као скупа вештина које омогућују боље разумевање и сналажење у медијском друштву 21. века, нашем позиву су се одазвали чланови Друштва мултиплесклерозе Србије, огранак у Крагујевцу, Удружење параплегичара и квадриплегичара Крагујевац, Удружење ратних и мирнодопских инвалида Крагујевац, Центар за самостални живот особа са инвалидититетом и Удружење студената са хендикепом.

Први сусрет посвећен упознавању и основним знањима о медијима, медијским садржајима и медијским утицајима одржан је у понедељак, 3. октобра у просторијама Богословије „Свети Јован Златоусти“ и „Човекољубља“.  Обука ће укупно трајати десет недеља, након чега ће полазницима бити омогућено да праве заједничку или посебне емисије на таласима Радија Златоусти.  Новинарска обука за чланове удружења особа са инвалидитетом је бесплатна, а очекује се придруживање и нових полазника.

Г. Јоцић

 

ИНТЕРНЕТ ПРОДАВНИЦА

ИНТЕРНЕТ ПРОДАВНИЦА ЕПАРХИЈЕ ШУМАДИЈСКЕ

СПОМЕНИЦА ЕПИСКОПУ ШУМАДИЈСКОМ ЈОВАНУ

СПОМЕНИЦА ЕПИСКОПУ ШУМАДИЈСКОМ ЈОВАНУ

Календар

БЕСЕДЕ ЕП. ЈОВАНА

ИЗАБРАНИ РАДОВИ - ДР ЗОРАН КРСТИЋ

Др Зоран Крстић

Пријатељски сајтови

ЦРКВЕНА ОПШТИНА ЈАГОДИНСКА

ПРАВОСЛАВНО ЈУТРО РАДИО ЈАГОДИНА

ХРАМ УСПЕЊА ПРЕСВЕТЕ БОГОРОДИЦЕ У МЛАДЕНОВЦУ

Храм Св. Јована Крститеља у Кончареву

ИНТЕРНЕТ ПРОДАВНИЦА ДУХОВНИХ КЊИГА ЕПАРХИЈЕ ШУМАДИЈСКЕ

Informativni pravoslavni website: bogosluzenja, manastiri, crkve, eparhije, parohije, ikone, foto, krstenja, linkovi, pravoslavni radio, knjiga posetilaca,