ДУХОВНИ РАЗГОВОРИ – ДУХОВНЕ РАДИОНИЦЕ ПДФ Штампа Ел. пошта

ДУХОВНИ РАЗГОВОРИ – ДУХОВНЕ РАДИОНИЦЕУ просторијама парохијског дома при храму Светог Василија Великог у Маршићу, где се већ шест месеци пружа конкретна помоћ деци и младима са сметњама у развоју, одржан је најпре састанак радне групе Управног одбора и волонтера ради побољшања едукације, рехабилитације и рекреације ради оспособљавања за што самосталнији живот и рад као и развој духовног живота.

На седници Управног одбора донета је одлука да се поред досадашњих активносту уведе и радионица са родитељима деце која бораве у овом боравку. Наиме дошло је до закључка да болест њихове деце црпи физичку, менталну и емоционалну снагу и врло често су уморни, постају раздражљиви па по некад њихов брак трпи због тога.

Духовне разговоре односно духовне радионице водиће протојереј Бојан Димитријевић и протонамесник Бранислав Матић сваког другог четвртка од 16 до 18 часова, a прва радионица је заказана за 14. децембар.

протонамесник Бранислав Матић

 

ДВА ВЕКА СТАРЕ ЦРКВЕ У КРАГУЈЕВЦУ

ДВА ВЕКА СТАРЕ ЦРКВЕ У КРАГУЈЕВЦУ

IX ГОСПОЈИНСКЕ СВЕЧАНОСТИ У КРАГУЈЕВЦУ

IX ГОСПОЈИНСКЕ СВЕЧАНОСТИ У КРАГУЈЕВЦУ

ИНТЕРНЕТ ПРОДАВНИЦА

ИНТЕРНЕТ ПРОДАВНИЦА ЕПАРХИЈЕ ШУМАДИЈСКЕ

СПОМЕНИЦА ЕПИСКОПУ ШУМАДИЈСКОМ ЈОВАНУ

СПОМЕНИЦА ЕПИСКОПУ ШУМАДИЈСКОМ ЈОВАНУ

Календар

БЕСЕДЕ ЕП. ЈОВАНА

ИЗАБРАНИ РАДОВИ - ДР ЗОРАН КРСТИЋ

Др Зоран Крстић

Пријатељски сајтови

ЦРКВЕНА ОПШТИНА ЈАГОДИНСКА

ПРАВОСЛАВНО ЈУТРО РАДИО ЈАГОДИНА

ХРАМ УСПЕЊА ПРЕСВЕТЕ БОГОРОДИЦЕ У МЛАДЕНОВЦУ

Храм Св. Јована Крститеља у Кончареву

ИНТЕРНЕТ ПРОДАВНИЦА ДУХОВНИХ КЊИГА ЕПАРХИЈЕ ШУМАДИЈСКЕ

Informativni pravoslavni website: bogosluzenja, manastiri, crkve, eparhije, parohije, ikone, foto, krstenja, linkovi, pravoslavni radio, knjiga posetilaca,