РАДИОНИЦА УЧЕНИКА ВЕРОНАУКЕ И СТАНОВНИКА ГЕРОНТОЛОШКОГ ЦЕНТРА У ЈАГОДИНИ ПДФ Штампа Ел. пошта

РАДИОНИЦА УЧЕНИКА ВЕРОНАУКЕ И СТАНОВНИКА ГЕРОНТОЛОШКОГ ЦЕНТРА У ЈАГОДИНИПолазници Веронауке из ЕТШ „Славка Ђурђевић“ из Јагодине су и ове године поводом наступајућих Божићних празника своју љубав према ближњима пројавили кроз креативну радионицу коју су реализовали у просторијама Геронтолошког центра заједно са корисницима поменуте установе.

Дана 26. децембра 2017. године у просторијама Геронтолошког центра ученике веронауке и њиховог вероучитеља дочекао је директор Милан Стојановић заједно са покретним становницима установе. У оквиру радионице вероучитељ јереј Милан Ђорђевић одржао је кратко предавање на тему „Значај Христовог рођења за наше спасење“, након чега је уследио дијалог ученика и корисника дома о начину прослављања Божића некада и како то данас ми чинимо. Радионицу су својим дивним мелодијама на гитари улепшали и полазници музичке школе „Владимир Ђорђевић“ из Јагодине. Радионица је настављена посетом вероучитеља и ученика непокретним корисницима, када су ученици уз радосни поздрав „Христос се роди“ уручили Божићне честитке које су израдили за ову прилику. Овај диван дан окончан је послужењем за све ученике које су домаћини припремили, уз захвалност свима који су на било који начин допринели реализацији радионице.

јереј Милан Ђорђевић

 

ИНТЕРНЕТ ПРОДАВНИЦА

ИНТЕРНЕТ ПРОДАВНИЦА ЕПАРХИЈЕ ШУМАДИЈСКЕ

СПОМЕНИЦА ЕПИСКОПУ ШУМАДИЈСКОМ ЈОВАНУ

СПОМЕНИЦА ЕПИСКОПУ ШУМАДИЈСКОМ ЈОВАНУ

Календар

БЕСЕДЕ ЕП. ЈОВАНА

ИЗАБРАНИ РАДОВИ - ДР ЗОРАН КРСТИЋ

Др Зоран Крстић

Пријатељски сајтови

ЦРКВЕНА ОПШТИНА ЈАГОДИНСКА

ПРАВОСЛАВНО ЈУТРО РАДИО ЈАГОДИНА

ХРАМ УСПЕЊА ПРЕСВЕТЕ БОГОРОДИЦЕ У МЛАДЕНОВЦУ

Храм Св. Јована Крститеља у Кончареву

ИНТЕРНЕТ ПРОДАВНИЦА ДУХОВНИХ КЊИГА ЕПАРХИЈЕ ШУМАДИЈСКЕ

Informativni pravoslavni website: bogosluzenja, manastiri, crkve, eparhije, parohije, ikone, foto, krstenja, linkovi, pravoslavni radio, knjiga posetilaca,