ДНЕВНИ БОРАВАК ЗА ДЕЦУ И МЛАДЕ СА СМЕТЊАМА У РАЗВОЈУ ПДФ Штампа Ел. пошта

ДНЕВНИ БОРАВАК ЗА ДЕЦУ И МЛАДЕ СА СМЕТЊАМА У РАЗВОЈУПоводом завшетка успешне године, у просторијама дневног боравка за децу и младе са сметњама у развоју Свети Василије Велики у Маршићу, у четвртак 25. децембра, уприличен је пригодан програм уз акустичну музику и послужење, а уз помоћ Центра за социјалне иновације и итерграције из Крагујевца.

Један од повода је и истраживање које су спровели УНИЦЕФ као и Национална организација особа са инвалидитетом који су оценили да је ово одличан пример добре праксе у раду са децом са сметњама у развоју и упутили похвале на рад.

Похвале нису изостале ни од члана градског већа за здравствену и социјалну заштиту Гордане Дамјановић, као и од нашег Епископа Господина Јована.

Док су деца уживала у музици и поклонима њихови родитељи су у празничној атмосфери имали радионицу са свештеницима Милићом Марковићем и Браниславом Матићем на тему Вера и сујеверје.

Бранислав Матић, протонамесник

{gallery}Galerije/Vesti/Januar2018/boravak_marsic{/gallery}

 

ИНТЕРНЕТ ПРОДАВНИЦА

ИНТЕРНЕТ ПРОДАВНИЦА ЕПАРХИЈЕ ШУМАДИЈСКЕ

СПОМЕНИЦА ЕПИСКОПУ ШУМАДИЈСКОМ ЈОВАНУ

СПОМЕНИЦА ЕПИСКОПУ ШУМАДИЈСКОМ ЈОВАНУ

Календар

БЕСЕДЕ ЕП. ЈОВАНА

ИЗАБРАНИ РАДОВИ - ДР ЗОРАН КРСТИЋ

Др Зоран Крстић

Пријатељски сајтови

ЦРКВЕНА ОПШТИНА ЈАГОДИНСКА

ПРАВОСЛАВНО ЈУТРО РАДИО ЈАГОДИНА

ХРАМ УСПЕЊА ПРЕСВЕТЕ БОГОРОДИЦЕ У МЛАДЕНОВЦУ

Храм Св. Јована Крститеља у Кончареву

ИНТЕРНЕТ ПРОДАВНИЦА ДУХОВНИХ КЊИГА ЕПАРХИЈЕ ШУМАДИЈСКЕ

Informativni pravoslavni website: bogosluzenja, manastiri, crkve, eparhije, parohije, ikone, foto, krstenja, linkovi, pravoslavni radio, knjiga posetilaca,