ОСВЕШТАВАЊЕ НОВИХ ПОСТРОЈЕЊА ФИРМЕ „БЕКАМЕНТ“ ПДФ Штампа Ел. пошта

ОСВЕШТАВАЊЕ НОВИХ ПОСТРОЈЕЊА ФИРМЕ „БЕКАМЕНТ“Његово Преосвештенство Епископ шумадијски Господин Јован је у среду, 13. јуна 2018. године освештао нова постројења и просторије фирме „Бекамент“ у месту Бања, надомак Аранђеловца.

Након чина освећења Епсикоп Јован се обратио присутнима и рекао да овакав начин пословања и овакав успех, који се годинама градио треба свима нама да буде пример како само ако желимо можемо напредовати у свом животу и ни од чега створити нешто.

Владика је навео и да ове машине које чекају покретање су нам заиста неопходне за напредак у послу, али да је свима нама потребан човек, прави, поштен човек, онај који зна да води, који зна да поштује и човек који ће бити лик Божији, тј. човек који ће бити Божија слика.

Беседа Епископа шумадијског Г. Јована

Епископ Јован је пожелео власницима фирме „Бекамент“, породици Чоловић и свим запосленима сваки напредак у послу и да Господ Бог буде увек уз њих и са њима. Након говора Епископа Јован присутнима се обратио и потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић.

 

ИНТЕРНЕТ ПРОДАВНИЦА

ИНТЕРНЕТ ПРОДАВНИЦА ЕПАРХИЈЕ ШУМАДИЈСКЕ

СПОМЕНИЦА ЕПИСКОПУ ШУМАДИЈСКОМ ЈОВАНУ

СПОМЕНИЦА ЕПИСКОПУ ШУМАДИЈСКОМ ЈОВАНУ

Календар

БЕСЕДЕ ЕП. ЈОВАНА

ИЗАБРАНИ РАДОВИ - ДР ЗОРАН КРСТИЋ

Др Зоран Крстић

Пријатељски сајтови

ЦРКВЕНА ОПШТИНА ЈАГОДИНСКА

ПРАВОСЛАВНО ЈУТРО РАДИО ЈАГОДИНА

ХРАМ УСПЕЊА ПРЕСВЕТЕ БОГОРОДИЦЕ У МЛАДЕНОВЦУ

Храм Св. Јована Крститеља у Кончареву

ИНТЕРНЕТ ПРОДАВНИЦА ДУХОВНИХ КЊИГА ЕПАРХИЈЕ ШУМАДИЈСКЕ

Informativni pravoslavni website: bogosluzenja, manastiri, crkve, eparhije, parohije, ikone, foto, krstenja, linkovi, pravoslavni radio, knjiga posetilaca,