ЧАС ДУХОВНОСТИ У ОШ “ЉУБОМИР ЉУБА НЕНАДОВИЋ” ПДФ Штампа Ел. пошта

ЧАС ДУХОВНОСТИ У ОШ “ЉУБОМИР ЉУБА НЕНАДОВИЋ”Испред ОШ “Љубомир Љуба Ненадовић” у месту Раниловић, надомак Аранђеловца, ученици ове васпитно-образовне установе у свечаном шпалиру су у среду, 12. септембра 2018. године, дочекали Његово Преосвештенство Епископа шумадијског Господина Јована.

Након поздрава са ученицима и радницима школе Епископ се у пратњи свештенства и верног народа упутио у свечану салу, припремљену посебно за ову прилику. На самом почетку часа духовности, присутнима се обратила директорица школе Бранка Павловић, која је поздравила присутне и након молитве коју су у глас изговорили сви ученици и присутни, уследио је час духовности. Ученици су рецитације, песме и приредбе, које су припремили са својим вероучитељем Ненадом Мијатовићем и наставницима, низали једну за другом. Час је био толико интеренсантан, да нисмо ни приметили како је време брзо прошло и час се привео крају. Пуни утисака, напустили смо ово предивно место, препричавајући између себе све лепе моменте које су нам приредили ови малишани.

јереј Немања Искић

 

ДВА ВЕКА СТАРЕ ЦРКВЕ У КРАГУЈЕВЦУ

ДВА ВЕКА СТАРЕ ЦРКВЕ У КРАГУЈЕВЦУ

IX ГОСПОЈИНСКЕ СВЕЧАНОСТИ У КРАГУЈЕВЦУ

IX ГОСПОЈИНСКЕ СВЕЧАНОСТИ У КРАГУЈЕВЦУ

ИНТЕРНЕТ ПРОДАВНИЦА

ИНТЕРНЕТ ПРОДАВНИЦА ЕПАРХИЈЕ ШУМАДИЈСКЕ

СПОМЕНИЦА ЕПИСКОПУ ШУМАДИЈСКОМ ЈОВАНУ

СПОМЕНИЦА ЕПИСКОПУ ШУМАДИЈСКОМ ЈОВАНУ

Календар

БЕСЕДЕ ЕП. ЈОВАНА

ИЗАБРАНИ РАДОВИ - ДР ЗОРАН КРСТИЋ

Др Зоран Крстић

Пријатељски сајтови

ЦРКВЕНА ОПШТИНА ЈАГОДИНСКА

ПРАВОСЛАВНО ЈУТРО РАДИО ЈАГОДИНА

ХРАМ УСПЕЊА ПРЕСВЕТЕ БОГОРОДИЦЕ У МЛАДЕНОВЦУ

Храм Св. Јована Крститеља у Кончареву

ИНТЕРНЕТ ПРОДАВНИЦА ДУХОВНИХ КЊИГА ЕПАРХИЈЕ ШУМАДИЈСКЕ

Informativni pravoslavni website: bogosluzenja, manastiri, crkve, eparhije, parohije, ikone, foto, krstenja, linkovi, pravoslavni radio, knjiga posetilaca,