КВИЗ ЗНАЊА О СВЕТОМ САВИ У ОСНОВНОЈ ШКОЛИ “КНЕЗ СИМА МАРКОВИЋ” У БЕЉИНИ

КВИЗ ЗНАЊА О СВЕТОМ САВИ У ОСНОВНОЈ ШКОЛИ “КНЕЗ СИМА МАРКОВИЋ” У БЕЉИНИДана 22. јануара 2020. године, у основној школи “Кнез Сима Марковић”, издвојено одељење Бељина, одржан је финални дан квиза знања о Светом Сави.

Ђаци су радили пожртвовано, стрпљиво и са великом марљивошћу.

За треће место су се борили VIII-7 и VI-6 поражени у полуфиналима.

Ученици који су представљали VIII-7 су Алекса Цветковић и Урош Митровић. Ученици који су представљали VI-6 су Петар Золотић и Милица Миловановић. Треће место је освојио разред VIII-7 који је мало боље одрадио од VI-6!

У великом финалу су се такмичили разреди VII-7 и V-7! Ђаци који су представљали VII-7 су Михаило Милић и Анастасија Ђурђевић.

Разред V-7 су представљали ученице Мила Радовановић и Анђелија Цветковић.

Ученици VII-7 су боље урадили тест знања од V-7. Трудили су се да што боље ураде тест знања како би свој разред представили у најбољем светлу. На тај начин су сви учесници квиза хтели да се одуже Светом Сави за све што је урадио за српски народ!

Квиз знања је покренуо вероучитељ, који је финансирао исти, уз помоћ одређених колега из Бељине. Учесницима квиза припремљени су пехари, медаље, иконе, бројанице и друге награде које ће им бити додељене на дан Светог Саве!

вероучитељ Драган Катић