Одштампајте ову страницу

ОРГАНИЗУЈУ ПОКЛОНИЧКО ПУТОВАЊЕ НА ОСТРВО ЕГИНУ У ГРЧКОЈ И ПОКЛОЊЕЊЕ МОШТИМА СВЕТОГ НЕКТАРИЈА ЕГИНСКОГ

20 – 25. септембар 2017. године

1. дан – КРАГУЈЕВАЦ

Полазак из Крагујевца око 21:00 час и ноћна вожња уз повремене краће паузе.

2. дан – СОЛУН

Долазак у јутарњим часовима на молитву и поклоњење часном Крсту у Светогорском манастиру Свете Анастасије и поклоњење њеним моштима и моштима свете Теоне и светог Андреја Првозваног. Одлазак у Солун, обилазак Српског војникчог гробља на Зејтинлику, поклоњење мотшима св. Димитрија Солунског. Панорамско разгледање града и смештај у хотел. Ноћење.

3. дан – СОЛУН - АТИНА

Доручак. Одлазак за Атину. Посета манастиру Светог Дионисија Олимпског. Обилазак извора Свете Петке Трнове на Темпима. У поподневним сатима долазак у центар Атине и смшетај у хотел. Слободно време и ноћење.

4. дан – АТИНА - ЕГИНА

Доручак. Одлазак код старца архимандрита Нектарија Виталиса у Камаризу на молитве за здравље и духовне поуке. Свети Нектарије јавио се старцу Нектарију Виталису 1980. године и исцелио га од рака плућа, а овај догађај се помиње у Акатисту. Пловидба трајектом 1,5 час на Егину. Посета манастиру Светог Нектарија Егинског. Одлазак у Агиа Марину и ноћење.

5. дан – ЕГИНА

Одлазак у јутарњим часовима у манастир Светог Нектарија на свету Литургију. Одлазак трајектом са острва у луку Пиреј и полазак за Београд. Ноћна вожња кроз Грчку, Македонију и Србију.

6. дан – КРАГУЈЕВАЦ

Долазак у Крагујевац у преподневним часовима.

ПОКЛОНИЧКО ПУТОВАЊЕ НА ОСТРВО ЕГИНУ У ГРЧКОЈ И ПОКЛОЊЕЊЕ МОШТИМА СВЕТОГ НЕКТАРИЈА ЕГИНСКОГ

Цена 199 евра (у две рате)

тел. 034/305-110 и 305-111, 064/997-13-62