ПРЕДПРАЗНИЧНА РАДОСТ У ПЕТРОПАВЛОВСКОЈ ЦРКВИ У ЈАГОДИНИ

ПРЕДПРАЗНИЧНА РАДОСТ У ПЕТРОПАВЛОВСКОЈ ЦРКВИ У ЈАГОДИНИУ петак, 03. јануара, када Црква прославља Свету мученицу Јулијану и Светог Петра Кијевског, а у предпразништву Рођења Христовог, у цркви светих апостола Петра и Павла у Јагодини приређена је мала свечаност и додела божићних пакетића деци са посебним потребама.

Пету годину за редом братство храма уз помоћ људи добре воље организује ову свечаност са намером да овој деци пружи и покаже љубав и пажњу, а исто тако и дружење са осталом децом и тиме покаже да нису заборављена и одбачена јер наша мала пажња њих чини радосним, а исто тако нас подсећа да свако од нас ма какав био од Бога је створен, и сви смо деца Божија.

Поздравно слово окупљеној деци и свим присутним упутио је Архијерејски намесник белички и старешина храма протојереј Небојша Младеновић пожелевши им добродошлицу. Пригодни дочек и скромни програм извела су деца Школе за традиционално певање и играње при цркви Светих Апостола заједно са хором истог храма. Након програма подељени су пакетићи свој деци, а најугроженијој је обезбеђена и једнократна материјална помоћ.

На крају је организовано послужење за све присутне. послужење за све присутне.

ђакон Далибор Нићифоровић