Одштампајте ову страницу

ПРОМОЦИЈА КЊИГЕ „ГОРА ПРЕОБРАЖЕЊА“ У АРАНЂЕЛОВЦУ

ПРОМОЦИЈА КЊИГЕ „ГОРА ПРЕОБРАЖЕЊА“ У АРАНЂЕЛОВЦУЦрквена Општина Аранђеловачка у сарадњи са народном бибилиотеком „Свети Сава“ организовала је у четвртак 17. марта промоцију књиге „Гора Преображења“ Љиљане Хабјановић – Ђуровић.

На самом почетку промоције, Љиљана Хабјановић – Ђуровић нас је упознала са самим током настајања романа „Гора Преображења“. Велики број прочитаних књига, што световних, што духовних, посећених места и много разговора са разним људима је уродило плодом и тако је настао овај диван роман.„Гора Преображења“ је најновији роман Љиљане Хабјановић – Ђуровић и седма је књига из њеног духовног циклуса. Говори о Светом Сави и његовој савршеној љубави према Богу и српском народу, али и о нашим прецима који су вековима опстајали на стази Светосавља. Књига је интересантна свакоме ко воли историјске романе који се ослањају на истине и чињенице и који говоре о људима који су заиста постојали.

Љиљана Хабјановић – Ђуровић је већ двадесет година најчитанији и најиздаванији књижевник у целом региону који пише на српском језику. До сада је написала 13 књига које су издате у више од милион примерака. Добитник је више награда.

ђакон Немања Искић