ПОМОЋ МЛАДЕНОВЧАНА ЗАЈЕДНИЦИ “ЗЕМЉА ЖИВИХ”

ПОМОЋ МЛАДЕНОВЧАНА ЗАЈЕДНИЦИ “ЗЕМЉА ЖИВИХ”У четвртак 14. маја 2015. године, у заједницу за лечење и ресоцијализацију оболелих од болести зависности “Земља живих”, у Брајковцу, стигла је помоћ из младеновачког намесништва.

Предвођени Архијерејским намесником младеновачким, протојерејем Жељком Ивковићем, представници овог намесништва, јереј Ненад Марковић, јереј Ратко Аврамовић, ђакон Милутин Гашевић, вероучитељ Саша Костадиновић и члан ЦО Јагњило, господин Михаило Глишић, донирали су кући у Брајковцу значајну количину хране за животиње.

Иначе, животиње које се узгајају у заједници значајан су извор хране штићеницима центра у Брајковцу, те је донацијом младеновчана за извесно време збринута ова, не тако мала ставка, битна за нормално функционисање обитељи. Захваливши се на дару, старешина брајковачке обитељи, протојереј-ставрофор Александар Новаковић, провеo је госте имањем. Исповести штићеника заједнице нису госте оставиле равнодушним.

Захваљујемо се свима који су учествовали у овој помоћи, нарочито: јереју Живану Жујевићу из Велике Крсне, протонамеснику Милисаву Радовићу из Дубоне, јереју Ивану Ненадовићу из Велике Иванче и протонамеснику Владану Јовановићу из Рабровца. Овом приликом позивамо све оне који су у могућности да на неки начин помогну брајковачкој заједници, то и учине, не заборављајући оне којима је наша помоћ неопходна.