УПОКОЈИЛА СЕ У ГОСПОДУ ПРОТИНИЦА РАДМИЛА БАБИЋ

УПОКОЈИЛА СЕ У ГОСПОДУ ПРОТИНИЦА РАДМИЛА БАБИЋ„Ја сам васкрсење и живот, који верује у мене ако и умре, живеће.
И сваки који живи и верује у мене неће умрети вавјек.“
(Јн 11, 25-26)

У уторак 7. новембра, уснула је у Господу протиница Радмила Бабић, супруга покојног протојереја Милана Бабића из Аранђеловца.

У храму Светог архангела Гаврила у Аранђеловцу 8. новембра одслужено је опело покојној протиници, а опело су служили архијерејски намесник орашачки, протојереј-ставрофор Мићо Ћирковић, протојереји-ставрофори Ранко Ђураш и Милија Живанчевић, протојереји Љубиша Ђураш, Милован Ранковић и Томислав Ранковић, протонамесници Слободан Раковић, Александар Миловановић и Иван Теодосић, јеромонах Мардарије из манастира Благовештење и ђакон Немања Искић.

Након опела од протинице се најпре опростио протојереј-ставрофор Радмило Стефановић који је бираним речима поздравио окупљене чланове породице покојне протинице и својом беседом покушао да их утеши у њиховој жалости. Протиница је сахрањена на гробљу „Рисовача“ у Аранђеловцу где је њен надлежни свештеник протонамесник Иван Теодосић након укопа у пар реченица поздравио окупљене и подсетио нас на живот и жртву покојне протинице Радмиле која је сахрањена поред њеног супруга протојереја Милана Бабића који се упокојио 2001. године.

Вјечнаја памјат!

ђакон Немања Искић