ЦРКВЕНА ОПШТИНА АЕРОДРОМ ПОМОГЛА НАЈУГРОЖЕНИЈЕ

ЦРКВЕНА ОПШТИНА АЕРОДРОМ ПОМОГЛА НАЈУГРОЖЕНИЈЕУ току Божићног поста 2018/19. ЦО Аеродром је у сарадњи са фондом “Човекољубље” организовала хуманитарну акцију.

Обзиром да се налазимо у хладном периоду, пуном породичне топлине која нас прати кроз све недеље до Божића, одлучили смо да та помоћ буде упућена баш онима којима та топлота у неком делу недостаје. Помоћ (чизме, патике, чарапе, рукавице, кабанице, скафандери, средства за личну хигијену) је послата најугроженијем слоју нашег становништва.

Овај дар наше цркве на Аеродрому је у истинском смислу био - дар Цркве, јер су све послове око селекције, паковања и слагања помоћи радили наши чланови – волонтери Милосрдне секције при храму Светога Саве на Аеродрому. Прикупљену помоћ је у петак, 04. јануара 2019. године, нашим потребитима поделило братство храма Светога Саве - јереј Александар Мирковић, јереј Иван Антонијевић и ђакон Александар Ђорђевић. Оно што целу акцију чини посебном је заједнички осећај да је помоћ додељена онима којима је најпотребнија. Надамо се да ће им ова зима и овај Божић бити бар за мало топлији.

јереј Александар Мирковић