ЗАХВАЛНОСТ ЗА ПРИКУПЉЕНУ ПОМОЋ ЗА ЛЕЧЕЊЕ КРИСТИНЕ ОБРАДОВИЋ ИЗ ВЕЛИКОГ КРЧМАРА

ЗАХВАЛНОСТ ЗА ПРИКУПЉЕНУ ПОМОЋ ЗА ЛЕЧЕЊЕ КРИСТИНЕ ОБРАДОВИЋ ИЗ ВЕЛИКОГ КРЧМАРАС благодарношћу Богу успешно је завршено прикупљање помоћи за лечење и операцију Кристине Обрадовић, ћерке Бојана и Милице из Великог Крчмара (Парохија јарушичка), девојчице од десет година, која је боловала од микротије (недовољно развијене ушне шкољке).

Операција – која ја била веома компликована (пресађивање хрскавице са њених плућа на уши) – извршена је крајем маја у Београду и Кристина се у потпуности опоравила и одлично чује, очекујући још једну неопходну операцију у децембру ове године.

Посебну захвалност дугујемо Његовом преосвештенству епископу шумадијском г. г. Јовану на молитвама за нашу Кристину, као и на благослову да можемо скупљати новчана средства у Епархији шумадијској како би се операција извршила. Родитељи Кристине Обрадовић Бојан и Милица од срца захваљују шумадијском јерарху на бризи и пажњи са молбом да Кристину и даље има у својим молитвама.

Захваљујемо, такође, свим свештеницима и црквеним општинама, као и другима знаним и незнаним који су дали свој прилог за ову намену. Нарочиту захвалност дугујемо свим архијерејским намесницима Епархије шумадијске који су, сваки у свом намесништву, организовали прикупљање новчане помоћи за лечење Кристине Обрадовић.

Протојереј Младен Ђурановић