СЛАВА ХОРА „СВЕТИ СИМЕОН МИРОТОЧИВИ“ СВЕЧАНО ОБЕЛЕЖЕНА У КОРИЋАНИМА

СЛАВА ХОРА „СВЕТИ СИМЕОН МИРОТОЧИВИ“ СВЕЧАНО ОБЕЛЕЖЕНА У КОРИЋАНИМА

У недељу, 25. фебруара 2024. године, у храму Силаска Светог Духа на апостоле у крагујевачком насељу Корићани, обележена је слава дечијег црквеног хора „Свети Симеон Мироточиви“. Деца су, заједно са госпођом Маријом Радојевић, диригентом хора, учинили да литургијско празновање буде још лепше и усрдније.

У част и спомен Светог Симеона Мироточивог, господин Горан Михаиловић је са својом супругом Маријом и децом Милицом, Михаилом, Гораном и Мињом, припремио богато послужење. Велику помоћ су пружили и ђаци Трговинско–угоститељске школе „Тоза Драговић“ из Крагујевца, уједно и ученици г. Горана, који су били задужени за послуживање и аранжман хране. Као осведочени дугогодишњи пријатељ манастира Студенице, г. Горан Михаиловић је и овим чином допринео да се студеничко празновање Ктиторске славе Светог Симеона Миротичивог осети и у Шумадији.

Свештеници Светотројичног храма у Корићанима Милорад Тимотијевић и Дејан Марјановић са својим парохијанима искрено благодаре госпођи Марији Радојевић и господину Горану Михаиловићу на молитвама, труду и бризи.

Лазар Марјановић