Чланци поређани по датуму: субота, 08 јануар 2022

СВЕТА АРХИЈЕРЕЈСКА ЛИТУРГИЈА У ХРАМУ СВЕТОГ ПАНТЕЛЕЈМОНА У СТАНОВУ

У суботу други дан Божића, на празник Сабора Пресвете Богородице, Његово Преосвештенство Епископ шумадијски Господин Јован служио је Свету Архијерејску Литургију у храму Светог Пантелејмона у Станову.

Владики су саслуживали: Архијерејски намесник крагујевачки протојереј- ставрофор мр. Рајко Стефановић, протојереј Драган Брашанац, протојереј Саша Антонијевић, јереј Александар Сенић, протођакон Иван Гашић и ђакон Недељко Дикић.

ПРАЗНИК РОЂЕЊА БОГОМЛАДЕНЦА ХРИСТА ПРОСЛАВЉЕН У ДНЕВНОМ БОРАВКУ ЗА ДЕЦУ И МЛАДЕ СА СМЕТЊАМА У РАЗВОЈУ У МАРШИЋУ

У просторијама Дневног боравка за децу и младе са сметњама у развоју у Маршићу и ове године, као и претходних пет година, поводом празника рођења Богомладенца Христа-Божића, корисницима услуга Удружења за помоћ деци и младима са сметњама у развоју-Свети Василије Велики подељени су богато припремљени пакетићи. Претходних година поред поделе пакетића деци, организован је и ручак за родитеље наших корисника, уз присуство Његовог Преосвештенства Епископа шумадијског Г.Г. Јована, али због веома сложене епидемиолошке ситуације ове године су подељени само пакетићи, без уобичајеног пропратног програма.